Општинска управа Општине Стара Пазова

Интернет презентација www.starapazova.rs

Адреса: Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Телефон: 022 310 170

Факс: 022 310 000

Електронска пошта office@starapazova.rs

Интернет презентација www.starapazova.rs

Радно време 07:30 – 15:00 часова

Претходни текстИнђија
Наредни текстПећинци